Vad krävs för att man ska kunna installera solceller?

Om du funderar på att investera i solceller kanske du har en rad frågor kring processen. Ett första viktigt steg är att utvärdera din takyta och beräkna hur mycket energi du kan producera med solceller, jämfört med din årliga energiförbrukning.

Nästa steg är att hitta en kvalificerad installatör som kan utföra installationen. Dessutom är det viktigt att du väljer rätt komponenter för ditt solcellssystem. På Otovo gör vi det enkelt för dig - ange bara din adress så räknar vi ut potentialen för ditt tak och kopplar samman dig med en installatör.

Vi rekommenderar också att du tar dig en titt på vår guide om hur en solcellsinstallation går till, från början till färdig installation.