Hur ansluter jag min Huawei växelriktare till WIFI?

Följ denna guide för att koppla din Huawei-växelriktare till WIFI

Steg 1 - logga in i Fusionsolar appen

För att kunna koppla din Huawei växelriktare till wifi behöver du Fusionsolar-appen, den kan laddas ner i App Store och Google Play. Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det genom att klicka "Forgot password" i Fusionsolar.

Steg 2 - koppla upp växelriktaren till wifi

När du har loggat in i appen navigera till "Services" och klicka på "Device commissioning".

Det sitter en QR-kod på högra sidan av din växelriktare, scanna den genom att klicka på "Connect" i din app.

Logga sedan in under User med lösenordet "00000a" eller "0000000a". Fungerar inte lösenordet? Vänligen kontakta oss på sol@otovo.se.

När du har loggat in klickar du på "..." uppe i högra hörnet och välj sedan "Settings". Under settings menyn väljer du "Router connection settings” och ansluter till ditt nätvärk med ditt nätverkslösenord.

Lyckas inte du koppla upp din växelriktare trots att du har följt guiden?

Ibland kan man behöva aktivera WPS för att kopplingen ska lyckas. Detta gör du genom att hålla i WPS knappen på din router och testar att återansluta växelriktaren.