Våre installatører

Slik velger vi våre installatører!

For at vi skal sikre deg den mest gunstige prisen, benytter Otovo seg av lokal ekspertise for planlegging, installasjon og leveranse av ditt nye solcelleanlegg.
Det betyr at vi finner det beste tilbudet til deg, basert på priser fra installatørpartnere nær din adresse på vår plattform. Vi inngår unike avtaler fra prosjekt til prosjekt, etter en vurdering av kostnader og leveringstid.

Våre installatørpartnere er ikke bare nøye utvalgt – de er stolte av sitt fag og skiller seg ut som de beste i klassen. Vi følger ukentlig opp våre partnere, og gir kontinuerlige tilbakemeldinger som understreker kvaliteten av arbeidet de utfører.