Hvordan kobler jeg Ginlong Solis til Wi-Fi?

Her finner du hvordan du kobler vekselretteren din til Wi-Fi, slik at du kan se produksjonen i app igjen.

Solis tilbyr tre generasjoner av WiFi-loggere. De to eldre loggene kobles til på en bestemt måte, mens den nyeste kobles til på en annen måte. (Den eldre metoden fungerer for alle tre typene, mens den nye metoden bare fungerer for den nyeste)

Den nyeste loggeren har et display og tre LED-lys. De to eldste loggene (uten antenne) har ikke et display.

Se vedlagte guider for gammel og ny type WiFi-logger her 👇