1. Hjelpesenter
  2. Norge
  3. Finansiering og økonomi

Hvordan kan jeg se strømmen jeg selger tilbake til netteier?

Har du søkt om å bli plusskunde? Som plusskunde vil overskuddsstrømmen bli solgt tilbake til strømselskapet. Les mer om dette under fanen "Plusskunde: strømmen du ikke bruker selv

De fleste strømlevrandører har en egen app eller nettside hvor de oppgir produksjon som selges tilbake til dem. Du kan også se hvor mye produksjon som selges til nettet på din strømregning.